På svenska 
 • Raggarmord

  Raggarmord

  Raggargängen har samlats för att förenas och glömma allt gammalt groll. Men kvällen slutar med ett bestialiskt mord. Fram med brylcremen och möt karaktärer som Party-Patricia, Krock-Conny, Flirt-Felicia, Brytar-Benny m fl.

 • Mordiska Grannar

  Mordiska Grannar

  Kvarteret Grannsämjan ska ha fest. De är ju så fina vänner i grannskapet,,,, eller? Harriet och Harry Haraldssons fest blev inte riktigt som de tänkt.

 • Mord på slottet

  Mord på slottet

  Mord på slottet finns för 15-60 personer. Passar utmärkt som aktivitet på företagsfest eller vilken fest som helst. Duka bordet med silverbestick och kandelabrar och bjud in till slottsfest.

 • All går all in!

  All går all in!

  Alla går verkligen all in i våra mordgåtor. "Så här mycket har vi aldrig skrattat på en personalfest".

 • Födelsedagsfest

  Födelsedagsfest

  Här spelas Maffiamordet på en 50-årsfest. Alla deltagare gick in i roller av motsatt kön. Den tvisten gjorde festen galet rolig!


Hur arrangerar man en temafest med mordgåta?

Titta gärna på vår introduktionsfilm "Så här fungerar Svenska Mordgåtor" här intill. Den ger svar på de flesta frågor.
Nedan presenteras alla våra teman. Klicka dig vidare för att läsa mer om varje tema eller varje mordgåta. Vi utökar och utvecklar sortimentet kontinuerligt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa. Håll dig uppdaterad genom att gilla Svenska Mordgåtor på facebook eller genom att följa vår blogg.
 


Våra teman

Mord på slottet
En mordgåta i slottstema. Finns för 15-60 personer.

Denna mordgåta passar på de flesta fester - såväl företagsfester som privata fester. Duka bordet med vit linneduk, ta fram kandelabern och ladda ner Svenska Mordgåtors Spotifylista med äkta slottsmusik och temafesten är en succé.
Mordnatt råder
En mordgåta i jultema.
Finns för 15-60 personer.


Denna mordgåta har samma handling som Mord på Slottet men är omskrivet till jultema. Istället för grevar och grevinnor möter ni här tomtar i alla dess gestalter. En galen mordgåta för en oförglömlig julfest eller nyårsfest.
En dödligt rolig julfest
En mordgåta i jultema.
Finns för 12-16 personer


Passar utmärkt på julfest eller nyårsfest! Det familjeägda bryggeriföretaget samlas för att avsmaka årets glögg. Men det skulle visa sig vara en väldigt dålig idé. Kvällen slutar nämligen i ond bråd död!
Maffiamordet
En mordgåta i italienskt tema.
Finns för 13-40 personer.


Denna mordgåta lämpar sig för alla slags fester. Låt dina vänner träda in i maffians värld för en kväll. Duka vackert, dämpa belysningen och låt italiensk opera strömma ur högtalarna med hjälp av vår spellista på Spotify.
Raggarmord
En mordgåta i raggartema. Finns för 10-20 personer.

Samla dina vänner till en temafest de sent ska glömma. Ordna en kväll i svenskt raggartema eller i amerikanskt collegetema. Fram med brylcremen och bjud in till fest. Menyförslag: Hamburgare eller varför inte en traditionell mosbricka!
Mordiska grannar
En mordgåta i grannskapstema.
Finns för 6-15 personer.


I denna mordgåta finns alla karaktärer, konflikter och intriger du kan tänka dig i ett grannskap. Bjud in grannarna till denna annorlunda och roliga festlek. Vågar de komma?
Farligt begär
En gåta i vampyrtema.
Finns för 15-20 personer.


Ordna en oförglömlig fest i vampyrtema för dina vänner! Passar på alla slags fester men framför allt på studentfest, examensfest, halloweenfest, möhippa, och svensexa. Vem är egentligen vampyr och vem ska man akta sig för? Du besöker festen på egen risk, ingen går säker!
Mördande poesi
En mordgåta i engelskt deckartema.
Finns för 8-12 personer.


Samla dina vänner till en sammankomst de sent ska glömma. Denna mordgåta lämpar sig för fest eller middag i alla sammanhang. I den lilla engelska byn har ett sällskap med goda vänner samlats för att ha en trevlig fest tillsammans. Det är som klippt och skuret ur en engelsk deckarklassiker.
Till sista andetaget
En mordgåta i seanstema. Finns för 8-12 personer.

Samla dina vänner till en fest fylld med mystik, andar, spänning, drama och humor. Passar på alla slags fester och middagsbjudningar. En rolig festlek för vuxna.
Par i mord
En mordgåta i 40-talstema. Finns för 6-8 personer

Par i mord utspelar sig i Sverige på 40-talet. Bjud in dina vänner på en parmiddag de sent ska glömma,,,
Mordet i tjejrockgruppen
En mordgåta i rocktema. Finns för 6-8 personer

Låt dina tjejkompisar bli hårdrockare för en kväll. Duka i rocktema och låt hårdrocksmusiken flöda ur högtalarna. Temafesten för möhippan, dammiddagen eller tjejfesten är given.
Mord, mina herrar
En mordgåta för herrmiddag.
Finns för 6-8 personer.


Denna mordgåta passar på de flesta herrmiddagar eller killfester. Här finns jägaren, fotbollsspelaren, butksföreståndaren, killen som gillar practical jokes, kvinnotjusaren och några till... Låt dina vänner träda in i rollerna och anordna en riktigt annorlunda herrmiddag.
En dödligt rolig firmafest
En mordgåta i Dallas-anda.
Finns för 12-16 personer


Passar utmärkt på firmafesten eller familjemiddagen eller vilken fest som helst! Det familjeägda bryggeriföretaget samlas för att avsmaka årets öl. Men det skulle visa sig vara en väldigt dålig idé. Kvällen slutar nämligen i ond bråd död!
Döden är en schlager
En mordgåta i schlagertema. Finns för 8-12 personer.

Samla dina vänner till schlagerfest och möt alla personer som är karaktäristiska för en äkta schlager! Fram med festblåsan, vässa stämbanden och bjud in till fest.